Skip to main content

Diensten

De Van Leeuwen Recycling Groep is in 1967 door (groot)vader Bep van Leeuwen opgericht. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een bloeiend bedrijf, nationaal en internationaal. Particulieren, zelfstandig ondernemers en de zakelijke markt kunnen oude metalen bij ons inleveren. Met onze moderne faciliteiten staan wij garant voor een vlotte afwikkeling en bieden wij een hoge restwaarde vergoeding. Benieuwd naar de actuele metaalprijzen? Bel of vul het prijsaanvraag formulier in.

Direct container aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Afval recycling

Naast metaalrecycling recyclen wij ook afval. Wij zamelen diverse soorten afval in. Van bouw- en sloopafval tot puin, hout, grofvuil en grond- en groenafval. We beschikken over moderne faciliteiten en installaties om het afval zo goed mogelijk te scheiden. Al het restafval wordt milieuverantwoord bewerkt en afgevoerd naar de juiste instanties en afnemers. Beschikt u over grote afvalstromen? Wij verhuren ook afvalcontainers.

Meer informatieBel 088-283 94 00

Containerservice

Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een of meerdere containers bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oude metalen ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout, grofvuil, grond- en groenafval. Heeft u afvalstromen en wilt een specialist spreken? Wij denken graag met u mee voor een efficiënt recycleplan. Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark is ook vervoer zo geregeld. We verhuren containers variërend in grootte van 3m3 tot 40m3.

Afvalcontainer aanvragenBel 088-283 94 00

Demontage en ontmanteling

Naast recycling van oude metalen en afval houden wij ons ook bezig met de demontage en ontmanteling van cool-,dry- en tankcontainers. Het komt regelmatig voor dat oude- of schade containers moeten worden gedemonteerd. Wij verzorgen dit verwerkingstraject geheel van A tot Z. We zijn gespecialiseerd in de demontage en ontmanteling van alle soorten schade- en tankcontainers. In overleg bieden wij de juiste en meest duurzame oplossing voor het slopen en/of vernietigen van uw oude of beschadigde containers.

Meer informatieBel 088-283 94 00

Vernietiging

Het kan voorkomen dat goederen moeten worden vernietigd. Dit betekent dat goederen ongeschikt worden gemaakt voor het doel waarvoor zij bestemd waren. In overleg met de opdrachtgever zorgen wij dat partijen illegale of incourante goederen officieel vernietigd worden. De vernietiging vindt eventueel, in geval van geïmporteerde goederen, plaats onder toezicht van de douane. Door het afgeven van een vernietigingsverklaring kunt u dan bijvoorbeeld invoerrechten terugvorderen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatieBel 088-283 94 00