Skip to main content

Container service

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen of afval?
Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie.

Direct aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Grote ladingen oud metaal? Vraag een container aan!

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen of afval? Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie. We beschikken naast containers voor oude metalen ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval zowel voor particulieren als voor onze zakelijke klanten. We verhuren afzetcontainers variërend in grootte van 3m3 tot 40m3.

Container huren zakelijkBel 088-283 94 00

Vraag direct een container aan

  Container huren Rotterdam-Rijnmond

  Wilt u een afvalcontainer huren in Rotterdam-Rijnmond? Particulieren en zelfstandig ondernemers kunnen voor onze containerservice terecht in onze webshop. Hier huurt u snel en eenvoudig de juiste container. Of het nu gaat om bouw- en sloopafval, puin, grofvuil, grond- en groenafval, in een aantal muisklikken is uw container besteld en de volgende dag op locatie.

  Voor de zakelijke markt hebben we een team van enthousiaste specialisten die graag met u meedenken voor een passend recycleplan. Neem vandaag nog contact met ons op!

  Naast het huren van een afvalcontainer kunt u ook zelf afval bij ons aanleveren. U kunt bij ons terecht in Rotterdam van maandag tot vrijdag 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00). Op zaterdag zijn wij geopend van 07.30-14:00 (gesloten van 12.00-12.30). Voor het aangeleverde afval betaalt u de kosten per gewicht. Dit in tegenstelling tot het inleveren van oude metalen, papier of karton. Hiervoor ontvangt u een hoge restwaarde vergoeding! Benieuwd wat uw oude metalen, papier of karton opleveren? Bel of vul het prijsaanvraag formulier in.

  Over ons

  Naast onze containerservice, het inzamelen van oude metalen, schroot en afval, vernietigen wij restpartijen en zamelen we bedrijfsafval in. Ook demontage en ontmanteling van cool-,dry- en tankcontainers behoort tot ons dienstenaanbod. Al het afval en metaal verwerken we milieuvriendelijk en wordt afgevoerd naar de juiste instanties en afnemers.

  Door het steeds groter wordende tekort aan grondstoffen is het van belang om zoveel mogelijk materialen waaronder koper, messing, rvs en ijzer opnieuw te gebruiken. Van Leeuwen Metaal Recycling is uitgerust met moderne faciliteiten om uw oude materialen duurzaam te verwerken. We beschikken over alle benodigde vergunningen om uw afval of oude metalen verantwoord recyclen. U ontvangt uw restwaarde vergoeding per bank of contant. Meer weten over een van onze diensten? Bel ons gerust!