Skip to main content

Kabelrecycling

Veel kabels bevatten een mix van verschillende materialen. Hierdoor hebben deze een proces van ontmanteling nodig.
Van Leeuwen Metaalrecycling verzorgt dit voor u.

Direct aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Kabelrecycling

Van Leeuwen Metaalrecycling verwerkt oude kabels op de meest duurzame en milieuvriendelijke wijze. Veel kabels bevatten een mix van verschillende materialen. Hierdoor hebben deze een proces van ontmanteling nodig. Van Leeuwen Metaalrecycling verzorgt dit voor u. Onze kabelrecycling ziet op vrijwel alle soorten elektriciteitskabels, pvc kabels, datakabels, grondkabels, aluminium kabels en loodkabels. Benieuwd wat uw oude kabels waard zijn? Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een hoge vergoeding voor uw oude kabels. De actuele prijs vraagt u eenvoudig bij ons op door te bellen of via het prijsaanvraag formulier. Neem vandaag nog contact met ons op!

Prijs opvragenBel 088-283 94 00

Kabelrecycling Rotterdam

Kabelrecycling draagt bij aan een beter milieu. Door het toenemende tekort aan grondstoffen is het van belang om zoveel materialen te recyclen. Doordat kabels vaak van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals koper, aluminium en/of PVC is het van groot belang dat deze op de juiste manier worden verwerkt. Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam beschikt over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van uw oude kabels.

Door onze gunstige ligging in Rotterdam Zuid bereikt u ons snel. Wilt u oude kabels inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u professioneel en efficiënt. Wij zijn iedere werkdag geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Twijfelt u of u uw oude kabels bij ons kan inleveren? Bel of mail het ons.

Diensten Van Leeuwen Recycling Groep

Door het steeds groter wordende tekort aan grondstoffen is het van belang om zoveel mogelijk metalen waaronder koper, ijzer, aluminium en zink opnieuw te gebruiken. Kabelrecycling is een onderdeel van de Van Leeuwen Recycling Groep. Naast kabelrecycling zamelen wij oude metalen, schroot en afval in en verwerken dit. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We vernietigen restpartijen, leveren afval- en sloop containers bij u op locatie, en zamelen bedrijfsafval in. Ook demonteren en ontmantelen wij cool-, dry- en tankcontainers. Al het afval en metaal wordt op een milieuverantwoorde manier bewerkt en door ons afgevoerd naar de juiste instanties en afnemers. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons vandaag nog!