• Hoge restwaarde vergoeding
 • Gecertificeerde dienstverlening
 • Persoonlijk advies op maat
 • Uitgerust met moderne faciliteiten

Vernietiging, demontage & ontmanteling

Het kan voorkomen dat goederen moeten worden vernietigd. Vernietiging betekent dat goederen ongeschikt worden gemaakt voor het doel waar zij voor bestemd waren. Van Leeuwen Recycling vernietigd voor verschillende opdrachtgevers goederen duurzaam en milieuvriendelijk. In overleg met de opdrachtgever zorgen wij dat partijen illegale of incourante goederen officieel vernietigd worden. De vernietiging vindt eventueel, in geval van geïmporteerde goederen, plaats onder toezicht van de douane. Door het afgeven van een vernietigingsverklaring kunt u dan bijvoorbeeld invoerrechten terugvorderen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bij de Van Leeuwen Recycling Groep in Rotterdam bent u aan het juiste adres voor officiële vernietiging van uw goederen. Ook beschikken wij over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude cool-, dry- en tankcontainers. Wij verzorgen het gehele proces voor u. Van de benodigde documentatie, inzetten van eigen (weg)transport tot aan de afgifte van een vernietigingsverklaring. Bel direct of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk ook onze informatieve PDF voor meer informatie.

Neem direct contact met ons op

  Demontage en ontmanteling

  Het komt regelmatig voor dat oude- of schade containers moeten worden gedemonteerd. Hetzelfde geldt voor tankcontainers, reefers en flatracks. Naast demontage moeten deze containers ook worden ontmanteld. De Van Leeuwen Recycling Groep in Rotterdam is gespecialiseerd in de demontage en ontmanteling van alle soorten schade- en tankcontainers. In overleg met u bieden wij de juiste en meest duurzame oplossing voor het slopen en/of vernietigen van uw oude of beschadigde containers.

  Om het milieu zo min mogelijk te belasten is het belangrijk zo efficiënt en verantwoord mogelijk oude containers te vernietigen. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude cool-, dry- en tankcontainers. Ook demonteren wij equipment dat vervolgens ontmanteld en vernietigd wordt. Benieuwd naar onze scherpe prijzen voor demontage en ontmanteling?

  Diensten Van Leeuwen Recycling Groep

  Ontmanteling en demontage van oude cool-, dry- en tankcontainers en vernietiging van (restpartijen is een onderdeel van de Van Leeuwen Recycling Groep. Naast vernietiging, demontage en ontmanteling zamelen wij oud ijzer, koper, aluminium en afval in. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Al het afval en oud metaal wordt door ons milieuverantwoord verwerkt en afgevoerd naar de juiste instanties en afnemers. Meer weten over onze diensten of benieuwd wat uw oude metalen opleveren? Bel ons vrijblijvend.