Skip to main content

Koper inleveren

Wilt u een partij koper inleveren? Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw koper. Met onze locatie in Rotterdam Zuid zijn wij goed bereikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Uw koper wordt milieuvriendelijk en efficiënt verwerkt en door eindverwerkers verder gerecycled. Recyclen is beter voor het milieu en u ontvangt een hoge restwaarde vergoeding. Benieuwd wat uw koper waard is? Vraagt de koper prijs per kilo eenvoudig bij ons op. We rekenen met de actuele ijzer, koper- en metaalprijzen welke dagelijks worden bepaald door vraag en aanbod. Doordat koper een steeds schaars product wordt, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Bel of mail ons direct voor een prijsopgave!

Direct prijsindicatie aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Hoe werkt koper inleveren?

Wanneer u koper of andere oude metalen bij ons inlevert worden deze eerst door middel van een detectiepoort gecontroleerd op radioactiviteit. Vervolgens wordt de partij koper gesorteerd, gewogen en beoordeeld op kwaliteit. Wij zijn uitgerust met moderne faciliteiten om zowel schroot als oude metalen te bewerken. Vaak is koper verwerkt in koperdraad, kabel, leidingen, elektro afval, draaisels en productie afval. Van Leeuwen Metaal Recycling beschikt over alle benodigde vergunningen om deze partijen verantwoord te ontmantelen (indien nodig) en milieuvriendelijk te verwerken. U ontvangt uw restwaarde vergoeding per bank of contant. In geval van contante betaling zijn wij verplicht uw naam, adres en woonplaats te noteren. Voor de contante inkoop van koper, koper kabel en koperlegeringen moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Container huren zakelijkBel 088-283 94 00

Koper inleveren Rotterdam

Wilt u koper inleveren in Rotterdam? Van Leeuwen Metaal Recycling is gevestigd in Rotterdam Zuid en goed bereikbaar. U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 09.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en ook op zaterdag zijn wij geopend van 07:30-14:00 (gesloten van 12.00-12.30). Naast koper kunt u ook kabels waarin koper of koperdraad is verwerkt bij ons inleveren. Grondkabels zijn er in allerlei soorten maten. De aders van grondkabels kunnen van koper zijn. Het ligt aan het gewicht van het koper in de desbetreffende kabel, hoeveel de kabel waard is. Benieuwd wat uw koper waard is?

Naast koper inleveren kunt ook met andere metaalsoorten waaronder oud ijzer, zink, lood en aluminium bij Van Leeuwen Metaal Recycling terecht. Wilt u een indicatie krijgen van de actuele metaalprijzen? Bel of mail ons gerust. Ook als u vragen heeft over de wijze waarop u uw koper of uw oude metalen kunt inleveren.

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Breed dienstenaanbod

Naast koper inleveren verwerken wij ook oud ijzer en andere metalen en houden wij ons bezig met de recycling van afval, demontage en ontmanteling van cool-,dry- en tankcontainers. Wij verzorgen elk verwerkingstraject geheel van A tot Z. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bovendien beschikken wij over een eigen depot aan de rivier De Maas waardoor wij goederen vanaf het water kunnen inzamelen. Heeft u vragen over ons dienstenaanbod, bel ons!

Containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen of koper en wilt u dit op eenvoudige wijze bij ons inleveren? Wellicht is onze containerservice een goede oplossing! Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oude metalen ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval zowel voor particulieren als voor onze zakelijke klanten. Wanneer u op werkdagen een container besteld, kan deze binnen 24u bij u worden geleverd. Vandaag nog een container bestellen?