• Hoge restwaarde vergoeding
  • Gecertificeerde dienstverlening
  • Persoonlijk advies op maat
  • Uitgerust met moderne faciliteiten

Oud ijzer inleveren

Wilt u een partij oud ijzer inleveren? Dan bent u bij Van Leeuwen Metaalrecycling aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en goede prijs voor uw oud ijzer en schroot. Onze locatie in Rotterdam Zuid is goed bereikbaar. Wij zijn er sinds 1967 voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Uw oud ijzer wordt door ons op duurzame en verantwoorde wijze verwerkt en door eindverwerkers verder gerecycled. Dit draagt bij aan een beter milieu. Door oud ijzer te recyclen neemt de noodzaak tot nieuwe grondstofwinning af. Het winnen van grondstoffen heeft namelijk een enorme impact op het milieu. Recyclen levert u daarnaast een hoge restwaarde vergoeding op. Benieuwd wat uw oud ijzer waard is?

We werken met de actuele metaalprijzen. Deze worden dagelijks vastgesteld op basis van vraag en aanbod. Door het genoemde toenemende tekort aan grondstoffen, zijn de prijzen de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Bel of mail ons direct voor een prijsindicatie van uw oude ijzer.

Oud ijzer inleveren Rotterdam

Oud ijzer inleveren is bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam vrij eenvoudig. Bij binnenkomst wordt uw partij oud ijzer eerst gecontroleerd op radioactiviteit. Vervolgens wordt deze gesorteerd, gewogen en beoordeeld op kwaliteit. Van Leeuwen Metaal Recycling beschikt over alle benodigde vergunningen om uw partijen oud ijzer milieuvriendelijk te verwerken. U ontvangt de oud ijzer prijs per bank of contant uitbetaald, net wat uw voorkeur heeft. Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om bij de contante inkoop van oude metalen uw naam, adres en woonplaats te registreren.

Wilt u oud ijzer inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij zijn dagelijks geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Op zondag zijn wij gesloten. Heeft u vragen over de wijze waarop u uw oud ijzer of andere oude metalen kunt inleveren? Bel of mail ons gerust!

Oud ijzer inleveren| Metaal Recycling | Metaal-Recycling.com

Oude metalen inleveren

Naast oud ijzer kunt u ook andere metaalsoorten waaronder koper, zink, lood en oude kabels snel, eenvoudig en efficiënt inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling. Wij zijn uitgerust met moderne faciliteiten om zowel schroot als oude metalen te verwerken. Vaak zijn oude metalen verwerkt in kabels, leidingen, elektro afval, draaisels en productie afval. Van Leeuwen Metaal Recycling beschikt over alle benodigde vergunningen en expertise om dit verantwoord te ontmantelen (indien nodig) en milieuvriendelijk te verwerken. Benieuwd wat uw oude metalen opbrengen? Neem contact met ons op!

Containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude ijzer of zoekt u naar een eenvoudige wijze om dit bij ons in te leveren? Onze containerservice biedt uitkomst! Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oud ijzer ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval zowel voor particulieren als voor onze zakelijke klanten. Wanneer u op werkdagen een container besteld, kan deze binnen 24u bij u worden geleverd. Vandaag nog een container bestellen?

Neem hier contact met ons op!

Breed dienstenaanbod

Sinds 1967 is De Van Leeuwen Recycling groep zowel voor zakelijke klanten als particulieren de duurzame specialist op het gebied van metaal en afval recycling in Rotterdam en omstreken. Opgericht door (groot)vader Bep van Leeuwen verwerken wij nu ruim vijftig jaar professioneel en efficiënt ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen. Uitgerust met moderne faciliteiten sorteren wij uw metalen en beoordelen deze op kwaliteit. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een bloeiend bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Heeft u vragen over ons dienstenaanbod, bel ons!

088 – 283 94 00