Skip to main content

Oud ijzer Rotterdam

Wilt u oud ijzer inleveren in Rotterdam? Dan bent u bij Van Leeuwen Metaal Recycling aan het juiste adres. Wij zamelen sinds 1967 alle soorten oude metalen, schroot en ijzer in en verwerken deze. We werken snel en efficiënt, voor zowel de zakelijke markt, zelfstandig ondernemer als de particuliere klant. Alle oude metalen worden door ons duurzaam en verantwoord verwerkt en uiteindelijk door eindverwerkers verder gerecycled. Recyclen van oude metalen draagt bij aan een beter milieu. Van oud ijzer kan immers nieuw staal worden gemaakt. Hierdoor neemt de noodzaak tot nieuwe grondstofwinning af.

Direct container aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Recyclen belangrijk

Wegens de toenemende schaarste van grondstoffen, is het steeds belangrijker te recyclen. Uw oud ijzer wordt door ons op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze verwerkt en door eindverwerkers verder gerecycled. De prijs van oud ijzer wordt bepaald door vraag en aanbod en wisselt dagelijks. Doordat grondstoffen steeds schaarser worden, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Door te recyclen levert u niet alleen een bijdrage aan het milieu, maar levert u dit ook een hoge restwaarde vergoeding op. Benieuwd wat uw oud ijzer waard is? Bel of mail ons direct voor een prijsopgave.

Container aanvragenBel 088-283 94 00

Oud ijzer recyclen

Bij binnenkomst wordt uw oud ijzer gesorteerd, gewogen en vervolgens beoordeeld op kwaliteit. Wij zijn uitgerust met moderne faciliteiten om schroot en metalen te bewerken. Na deze voorbewerking worden alle metalen door eindverwerkers verder gerecycled. U ontvangt uw restwaarde vergoeding per bank of contant uitbetaald.

Van Leeuwen Metaal Recycling is iedere werkdag geopend van 09.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00). Op zaterdag zijn wij geopend van 07:30-14:00 (gesloten van 12.00-12.30). Naast oud ijzer kunt u ook andere metaalsoorten zoals koper, messing, brons en staal snel, eenvoudig en efficiënt bij ons inleveren.

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Metaal en afval recycling Rotterdam

Sinds 1967 zijn wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren de duurzame specialist op het gebied van metaal en afvalrecycling in Rotterdam en omstreken. We zijn de afgelopen vijftig jaar uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, zowel nationaal als internationaal.Opgericht door (groot)vader Bep van Leeuwen verwerken wij professioneel en efficiënt afval, oude metalen en demonteren en ontmantelen wij tank-, cool- en dry containers. Ook vernietigen wij restpartijen. Benieuwd naar onze dienstverlening?

Containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude ijzer of zoekt u naar een eenvoudige wijze om dit bij ons in te leveren? Onze containerservice biedt u de mogelijkheid uw oude metalen of afval op eenvoudig wijze bij ons in te leveren. Wanneer u op werkdagen een container bij ons besteld, is deze de volgende dag al bij u op locatie geleverd. Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oud ijzer ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval zowel voor particulieren als voor onze zakelijke klanten. Vandaag nog een container bestellen?