Skip to main content

Oude metalen

Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam zamelt alle oude metaalsoorten in en bewerkt deze. Of het nu gaat om oud ijzer, koper, aluminium of schroot, voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude metalen bent u bij ons aan juiste adres.

Direct aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Hergebruik oude metalen

Oud metaal hergebruiken wordt steeds belangrijker. Door het toenemende tekort aan grondstoffen is het van belang om zoveel mogelijk te recyclen. Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam zamelt alle oude metaalsoorten in en bewerkt deze. Of het nu gaat om oud ijzer, koper, aluminium of schroot, voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude metalen bent u bij ons aan juiste adres.

Container huren zakelijkBel 088-283 94 00

Hoe werkt het?

Oude metalen inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling kan snel, eenvoudig en efficiënt. Wij zijn iedere werkdag geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Alle oude metalen, schroot en oud ijzer worden gesorteerd en vervolgens beoordeeld op kwaliteit. Daarna worden ze op de meest duurzame wijze vernietigd of gerecycled. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen om uw afval duurzaam en milieuvriendelijk te verwerken. Daarnaast ontvangt u een hoge vergoeding. Benieuwd wat uw (oude) metalen opbrengen of wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Bel of vul het contactformulier in.

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Welke oude metalen wilt u inleveren?

    Metaalprijzen

    De metaalprijzen wisselen per dag. Dit omdat ze worden bepaald door vraag en aanbod. Wanneer de vraag toeneemt en het aanbod blijft hetzelfde of daalt, gaan de metaalprijzen omhoog. Benieuwd naar de prijs voor uw oude metalen zoals koper, ijzer, messing of lood? De meest recente prijs voor oude metalen kunt u eenvoudig bij Van Leeuwen Metaal Recycling opvragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar of via het prijsaanvraag formulier informeren wij u direct wat uw oude metalen waard zijn.

    Afval- en metaalrecycling

    Van Leeuwen Metaal Recycling is gevestigd in Rotterdam Zuid en door onze gunstige ligging zijn wij goed bereikbaar. Wij zijn er voor zowel particulieren, zelfstandig ondernemers en de zakelijke markt. Doordat onze locatie aan de rivier De Maas ligt, kunnen goederen ook vanaf het water aan de kade worden aangeleverd. Naast recycling van oud ijzer en metalen, verzorgen wij ook de recycling van afval en de demontage en ontmanteling van cool-,dry- en tankcontainers. Elk verwerkingstraject wordt geheel van A tot Z voor u verzorgd. Uw oude metalen of afval bij ons inleveren? Of wilt u een op maat gemaakt recycleplan voor uw onderneming? Bel ons. Onze specialisten denken graag met u mee.