Skip to main content

Aluminium prijs

Wilt u een partij aluminium inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw aluminium.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Aluminium prijs

Wilt u weten wat de aluminium prijs is in Rotterdam en omstreken? De prijs voor aluminium en overige oude metaalsoorten worden dagelijks bepaald door vraag en aanbod. Wanneer de vraag naar grondstoffen toeneemt en het aanbod daalt, stijgen de prijzen. Aluminium is een metaal dat eenvoudig is om te smelten. Hiervoor is minder energie nodig dan voor het maken van aluminium uit ruwe grondstoffen. Recycling is dus niet alleen milieuvriendelijker maar levert u ook een hoge vergoeding op. Benieuwd wat uw aluminium waard is?

Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een goede prijs voor uw aluminium. De aluminium prijs vraagt u snel en eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier weet u vandaag nog wat uw aluminium waard is.

Stuurt u een foto mee?

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Aluminium inleveren?

Aluminium is een licht en sterk materiaal waardoor het geschikt is voor vele toepassingen. Het bevat slechts een derde van het gewicht van staal of brons. Omdat aluminium ook een kleine hoeveelheid koper en mangaan bevat is het slijtvast en bestendig tegen corrosie. Producten van aluminium die u bij ons kunt inleveren zijn raamprofielen, platen, buizen, garage afval, draaisels, pannen etc. Van Leeuwen Metaal Recycling is er voor zowel de zakelijke als particuliere klant. We zijn iedere werkdag geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).

Wanneer uw aluminium bij ons inlevert, wordt dit bij binnenkomst beoordeeld op kwaliteit en gewogen. Na de noodzakelijke voorbewerking worden alle metalen naar eindverwerkers vervoerd, waar deze verder worden gerecycled. De actuele aluminium prijs betalen wij contant of per bank aan u uit. In geval van contante betaling zijn wij verplicht uw naam, adres en woonplaats te registeren. Benieuwd naar de actuele aluminium prijs? Bel ons!

Hergebruik van aluminium

Hergebruik van aluminium is noodzakelijk om de wereldwijde schaarste van grondstoffen te beperken. Van Leeuwen Metaal Recycling staat garant voor een duurzame verwerking van diverse metaalsoorten. Naast aluminium kunt u ook andere metaalsoorten waaronder koper, lood en messing bij ons inleveren. Ook recyclen wij afval en demonteren en ontmantelen wij cool-, dry- en tankcontainers. Interesse in onze dienstverlening of wilt u een indicatie van de actuele aluminium prijs? Bel of stuur ons een mailtje.