Skip to main content

Brons prijs

Wilt u een partij brons inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw brons.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Brons prijs

Wilt u weten wat de brons prijs is in de regio Rotterdam? Van Leeuwen Metaal Recycling verwerkt brons op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier. Brons is een legering van koper en tin. Brons heeft hierdoor een roodachtige tot gelige kleur, afhankelijk van het tingehalte. Het tingehalte varieert van 10 tot 30 procent. Wilt u brons bij ons inleveren en bent u benieuwd naar de actuele brons prijs? De meest recente brons prijs vraagt u snel en eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier helpen wij u graag. Wanneer u een foto meestuurt, kunnen wij bovendien snel een goede inschatting maken van de kwaliteit!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Brons inleveren?

Afhankelijk van het gewicht en kwaliteit bepalen wij de brons prijs. Wij rekenen met de actuele oud ijzer- en metaalprijzen. Deze prijzen wisselen dagelijks. Ze worden bepaald door vraag en aanbod. Wanneer de vraag groot is, stijgen de prijzen en omgekeerd. De laatste jaren zijn de prijzen voor oude metalen flink gestegen wegens de toenemende schaarste aan grondstoffen. Door brons te recyclen draagt u dus bij aan een beter milieu. De behoefte aan nieuwe grondstoffen neemt immers af omdat oude metalen worden hergebruikt. Bovendien ontvangt u een hoge vergoeding.

Benieuwd naar de actuele brons prijs? Bel of kom bij ons langs. Wij betalen de brons prijs contant of per bank aan u uit. In geval van contante betaling zijn wij sinds 1 januari 2013 verplicht wij uw naam, adres en woonplaats te noteren.

Over de Van Leeuwen Recycling Groep

Sinds 1967 zijn wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren de duurzame specialist op het gebied van metaal en afval recycling in Rotterdam en omstreken. Opgericht door (groot)vader Bep van Leeuwen verwerken wij nu ruim vijftig jaar professioneel en efficient afval, oude metalen en demonteren en ontmantelen wij tank-, cool- en drycontainers. Ook vernietigen wij restpartijen. Beschikt u over een grote partij oude metalen of afval? Onze containerservice biedt u de mogelijkheid uw oude metalen of afval op eenvoudig wijze bij ons in te leveren. Wanneer u op werkdagen een container bij ons besteld, is deze de volgende dag al bij u op locatie geleverd.

Van Leeuwen Recycling Groep is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, zowel nationaal als internationaal. We zijn goed bereikbaar en iedere werkdag geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).