Skip to main content

Grondkabel prijs

Beschikt u over een partij grondkabels en wilt u deze inleveren voor recycling?
Dan bent u bij Van Leeuwen Metaalrecycling aan het juiste adres.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Grondkabel prijs

Beschikt u over een partij grondkabels en wilt u deze inleveren voor recycling? Dan bent u bij Van Leeuwen Metaalrecycling aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vlotte en duurzame verwerking van uw grondkabels. Grondkabels zijn er in allerlei soorten maten. De ader van de grondkabel kan van koper of aluminium zijn. Ook zijn er grondkabels waarin lood is verwerkt. Het ligt aan het gewicht van het koper, lood of aluminium hoeveel uw grondkabel oplevert. Benieuwd naar de grondkabel prijs?

We rekenen met de actuele aluminium, koper– en metaalprijzen welke dagelijks worden bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen een steeds schaarser product worden, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Bel of mail ons direct voor de actuele grondkabel prijs!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Hoe werkt het

Bij binnenkomst worden uw grondkabels beoordeeld op kwaliteit en vervolgens gewogen. Van Leeuwen Metaal Recycling beschikt over alle benodigde vergunningen om uw grondkabels verantwoord te ontmantelen en milieuvriendelijk te verwerken. Zowel particulieren, zelfstandig ondernemers en de zakelijke markt kan bij ons oude metalen en grondkabels inleveren. Afhankelijk van het materiaal dat aanwezig is in de grondkabel, ontvangt u de restwaarde vergoeding per bank of contant betaald. Bij contante betaling zijn wij verplicht uw naam, adres en woonplaats te registreren. Voor de contante inkoop van koper, koper kabel en koperlegeringen moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. Bel ons vandaag nog voor de actuele grondkabel prijs!

Grondkabel inleveren Rotterdam

Wilt u grondkabels inleveren in Rotterdam? Wij zijn goed bereikbaar en geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00). Op zaterdag zijn wij geopend van 07:30-14:00 (gesloten van 12.00-12.30). Naast grondkabels, kunt u ook pvc kabels en oude metalen zoals zink, lood, messing en brons inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling. Wilt u een indicatie krijgen van de actuele oud ijzer– en metaalprijzen? Bel of mail ons gerust. Ook als u vragen heeft over de wijze waarop u de oude metalen en kabels kunt inleveren.