Skip to main content

Koperprijs

Benieuwd naar de recente koperprijs?
Lever uw koper in bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam en ontvang een hoge restwaarde vergoeding.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Koperprijs

Benieuwd naar de recente koperprijs? Lever uw koper in bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam en ontvang een hoge restwaarde vergoeding. Wij zamelen alle soorten metaal in en bewerken deze voor verdere recycling. Recycling van oude metalen is belangrijk omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Vooral koper is een veelgevraagde grondstof. Dit komt omdat koper goed buigzaam en eenvoudig te vervormen is. Daarnaast heeft het een zeer groot geleidingsvermogen voor elektriciteit en warmte. Koper wordt dan ook op grote schaal in de industrie gebruikt en is terug te vinden in elektra, elektro afval koperdraad, draaisels en kabels. Vanwege de kleur wordt koper ook wel roodkoper wordt genoemd.

Wilt u weten wat u koper waard is? Bel of stuur ons een bericht via het prijsaanvraag formulier en kom vandaag nog de actuele koperprijs te weten.

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Uw koper inleveren

Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent u aan het juiste adres voor een vlotte en milieuvriendelijke verwerking van uw oude metalen waaronder koper. Wij zijn er voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Wanneer u bij ons binnenkomt, wordt uw koper eerst gesorteerd en uiteraard gewogen. Ook beoordelen wij de kwaliteit. U ontvangt de koperprijs contant of op uw bankrekening uitbetaald. Benieuwd wat uw koper waard is? Neem contact met ons op!

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om bij de contante inkoop van oude metalen uw naam, adres en woonplaats te registeren. Wanneer wij contant koper, koperkabel en koperlegeringen inkopen, moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Breed dienstenaanbod

Wilt u koper of andere metalen laten recyclen door Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u snel en vakkundig. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Naast recycling van oud ijzer en metalen, houden wij ons ook bezig met de recycling van afval, demontage en ontmanteling van cool-, dry- en tankcontainers. Al het afval en metaal verwerken wij op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier. Zo weet u zeker dat uw afval op de meest duurzame wijze wordt vernietigd en gerecycled. Benieuwd naar onze diensten of de actuele koperprijs? Bel direct!