Skip to main content

Lood Prijs

Wilt u een partij Lood inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw Lood.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Lood prijs

Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar metaal. Omdat lood zeer corrossiebestending is, is het een veelgevraagde grondstof. Benieuwd naar de lood prijs? De prijzen van lood worden bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen steeds schaarser worden, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Naast de vergoeding die u ontvangt voor het inleveren van uw lood, draagt het recyclen van lood bij aan een beter milieu. De behoefte aan het winnen van nieuwe grondstoffen neemt immers af omdat oud lood wordt gerecycled.

Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een hoge vergoeding voor uw lood. De oud lood prijs vraagt u eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier verneemt u vandaag nog de actuele lood prijs!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Oud lood recyclen

Oud lood is een eenvoudig te recylen materiaal. Het wordt veel gebruikt in accu’s, als ballastlood, in de bouw, glas- en lood kunst en dakbedekking. Andere toepassingen van lood zijn onder andere: munitie, soldeerdraad, ballast in schepen en geveldelen van gebouwen. Wilt u oud lood inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u professioneel en efficient. Zowel particulieren, zelfstandig ondernemers als de zakelijke markt kan iedere werkdag bij ons terecht. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij open van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).

Wanneer u bij ons binnenkomt, sorteren wij het lood, wegen het en beoordelen het vervolgens op kwaliteit. De oud lood prijs wordt contant of per bank aan u betaald. Bij de contante inkoop van oude metalen zijn wij sinds 1 januari 2013 verplicht om uw naam, adres en woonplaats te registeren. Bent u benieuwd naar de oud lood prijs? Bel ons vandaag nog!

Oud lood inleveren

Wilt u oud lood inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van uw oud lood en overige oude metalen. Naast lood kunt u onder andere ook met oud ijzer, koper, oude kabels en aluminium bij ons terecht. Na de noodzakelijke voorbewerking worden alle metalen door ons naar eindverwerkers vervoerd, waar deze verder worden gerecycled. Bij Van Leeuwen Metaal Recycling ontvangt u de actuele oud lood prijs.