Skip to main content

Messing prijs

Wilt u een partij messing inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw messing.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Messing prijs

Wilt u een partij messing inleveren? Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent u hiervoor aan het goede adres. Messing, ook wel geelkoper genoemd, is een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%). Messing is een waardevol metaal vanwege zijn hardheid en goede zelfsmerende eigenschappen. Benieuwd naar de messing prijs?

De prijs voor messing wordt, net als voor alle oude metalen, bepaald door vraag een aanbod. Tegenwoordig wordt het overgrote deel van de messing legeringen hergebruikt. Dit om de schaarste aan ruwe grondstoffen zoals koper en zink tegen te gaan. Omdat er geen nieuwe grondstoffen worden gewonnen is recyclen beter voor het milieu en u ontvangt een hoge restwaarde vergoeding. Benieuwd wat uw messing waard is? Vraagt de messing prijs eenvoudig bij ons op. We rekenen met de actuele metaalprijzen. Bel of mail ons direct voor een prijsopgave!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Hoe werkt het?

Wanneer u messing inlevert wordt dit eerst door middel van een detectiepoort gecontroleerd op radioactiviteit. Vervolgens wordt de partij messing gesorteerd, gewogen en beoordeeld op kwaliteit. Wij zijn uitgerust met moderne faciliteiten om zowel schroot als oude metalen te bewerken. Messing is vaak verwerkt in kranen, koelers, scheepsbouw lampen, draad, fittingen en gaas. Van Leeuwen Metaal Recycling beschikt over alle benodigde vergunningen om messing verantwoord en milieuvriendelijk te verwerken. U ontvangt uw restwaarde vergoeding per bank of contant. In geval van contante betaling zijn wij sinds 1 januari 2013 verplicht uw naam, adres en woonplaats te noteren.

Messing inleveren Rotterdam

Wilt u messing inleveren in Rotterdam? Van Leeuwen Metaal Recycling is gevestigd in Rotterdam Zuid en goed bereikbaar. U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en ook op zaterdag zijn wij geopend van 07.30-14:00 (gesloten van 12.00-12.30). Zowel de zakelijke als particuliere klant kan bij ons terecht. Benieuwd wat u messing waard is? Bel of mail ons voor de actuele messing prijs!

Beschikt u over een grote partij oude metalen en wilt u deze op eenvoudige wijze bij ons aanleveren? Maakt u dan gebruik van onze containerservice. Bestel vandaag nog een container en binnen 24u is deze bij u op locatie geplaatst.