Skip to main content

Oud accu prijs

Wilt u een oude accu inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw oude accu’s.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Oud accu prijs

Wilt u oude accu’s inleveren? Accu’s zijn er in vele soorten en maten. Doordat ze lood bevatten zijn accu’s geld waard. Bijna alle soorten zijn geschikt voor recycling. Een gemiddelde accu bestaat voor het grootste deel uit lood. Daarnaast is een accu opgebouwd uit zuur, kunststoffen en zogenoemde “elektrode pasta”. Het is van belang dat deze materialen goed van elkaar gescheiden worden om efficiënt te kunnen recyclen. Wilt u uw oude accu bij Van Leeuwen Metaal Recycling inleveren? Wij beschikken over alle benodigde vergunningen om uw oude accu’s op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te verwerken. Wij betalen u een hoge restwaarde vergoeding. Benieuwd naar de oud accu prijs? Bel of mail en verneem vandaag nog de actuele oud accu prijs!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Oud accu inleveren

Accu’s worden voor allerlei soorten toepassingen gebruikt. Zo heeft een auto een accu nodig om te kunnen starten en vindt het opslaan van zonne- en windenergie eveneens plaats met behulp van accu’s. Omdat een accu voornamelijk lood bevat correspondeert de oud accu grotendeels met de lood prijs. De oude metaalprijzen, waaronder lood, worden dagelijks bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen zoals lood steeds schaarser worden, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Het recyclen van grondstoffen draagt niet alleen bij aan een beter milieu, u ontvangt ook een hoge restwaarde vergoeding. Benieuwd naar de vergoeding voor uw oude accu? Lever uw accu bij ons in en ontvang de actuele oud accu prijs! U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07.30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).

Over de Van Leeuwen Recycling Groep

Sinds 1967 zijn wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren de duurzame specialist op het gebied van metaal en afvalrecycling in de regio Rotterdam. Opgericht door (groot)vader Bep van Leeuwen verwerken wij nu ruim vijftig jaar afval, oude metalen, accu’s en elektromotoren. Ook demonteren en ontmantelen wij tank-, cool- en dry containers en vernietigen wij restpartijen.

Beschikt u over een grote partij oude metalen of afval? Onze containerservice biedt u de mogelijkheid uw oude metalen of afval op eenvoudig wijze bij ons in te leveren. Wanneer u op werkdagen een container bij ons besteld, is deze de volgende dag al bij u op locatie geleverd.