Skip to main content

Oud ijzer prijs

Wilt u een partij oud ijzer inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw oud ijzer.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Oud ijzer prijs

Benieuwd naar de oud ijzer prijs in Rotterdam en omstreken? De beste prijs voor oud ijzer ontvangt u bij Van Leeuwen Metaal Recycling.

De Van Leeuwen Recycling Groep zamelt sinds 1967 oud ijzer in en bewerkt deze zodat ze verder kunnen worden gerecycled. Recycling van oud ijzer is belangrijk omdat deze ruwe grondstof steeds schaarser wordt en we zo het milieu sparen. Onze medewerkers staan garant voor een duurzame verwerking van uw oud ijzer. Oud ijzer kan namelijk worden gebruikt om nieuw staal te produceren. Door te recyclen neemt de noodzaak tot nieuwe grondstofwinning af. Dit is niet alleen milieuvriendelijker het levert u ook een hoge vergoeding op. Wilt u oud ijzer bij Van Leeuwen Metaal Recycling inleveren? Bel of mail ons voor de actuele oud ijzer prijs!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Oud ijzer inleveren

Hergebruik van oud ijzer en oude metalen is noodzakelijk om de wereldwijde schaarste van grondstoffen te beperken. Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent u aan het juiste adres voor een vlotte en milieuvriendelijke verwerking van uw oude metalen. Zowel de zakelijke als particuliere klant kan bij ons terecht. Wanneer u bij ons binnenkomt, wordt u oud ijzer eerst gesorteerd en gewogen, dan wordt de kwaliteit beoordeeld. U ontvangt vervolgens de oud ijzer prijs contant of op uw bankrekening uitbetaald. De oud ijzer prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen steeds schaarser worden, betekent dit dat u een hogere vergoeding ontvangt voor u oud ijzer. In geval van contante betaling zijn wij verplicht uw naam, adres en woonplaats te noteren. Benieuwd naar de actuele oud ijzer prijs? Neem contact met ons op! Bel of vul het contactformulier in.

Andere metaalsoorten inleveren?

Naast oud ijzer kunt u ook andere metaalsoorten waaronder zink, lood, koper en aluminium snel, eenvoudig en efficiënt inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Bent u benieuwd wat uw (oude) metalen opbrengen? Wij vertellen het u direct.