Skip to main content

Oud nikkel prijs

Wilt u een partij oud nikkel inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw oud nikkel.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Oud nikkel prijs

Nikkel wordt in vaktermen aangeduid als een overgangsmetaal en bestaat uit de kleuren grijs, zilver en wit. Omdat nikkel een hard en corrosiebestendig materiaal is, wordt het vaak gebruikt in legeringen met aluminium, staal en ijzer. Ongeveer 70 procent van al het nikkel wordt dan ook gebruikt bij het vervaardigen van roestvrij staal. Ook wordt nikkel gebruikt om verschillende soorten munten en batterijen te maken. Beschikt u over een partij nikkel en wilt u weten wat de oud nikkel prijs is? De prijs voor oude metalen wordt dagelijks bepaald door vraag en aanbod. Wanneer de vraag naar grondstoffen toeneemt en het aanbod schaars is, stijgen de prijzen en andersom. Bent u benieuwd naar de oud nikkel prijs?

Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een hoge vergoeding voor uw nikkel. De oud nikkel prijs vraagt u snel en eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier verneemt u vandaag nog de actuele oud nikkel prijs. Stuurt u gelijk een foto mee?

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Recycling van nikkel

Bent u benieuwd of uw product met nikkel bij ons kan worden ingeleverd? Bel ons vandaag nog! Naast de hoge restwaarde vergoeding die u ontvangt, is het vanwege de toenemende schaarste aan grondstoffen belangrijk nikkel en andere oude metalen te recyclen. Dit is beter voor het milieu. De behoefte aan winning van nieuwe grondstoffen neemt immers af doordat oude metalen worden hergebruikt.

U ontvangt bij ons de oud nikkel prijs contant of op uw bankrekening uitbetaald. In geval van contante betaling zijn wij verplicht uw naam, adres en woonplaats te noteren. Benieuwd naar de prijs voor uw oud nikkel? Neem contact met ons op! Bel of vul het contactformulier in en kom vandaag nog de actuele oud nikkel prijs te weten.

Oud nikkel inleveren

Wilt u nikkel inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u deskundig en snel. U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Wij bieden zowel de particuliere klant, zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt de mogelijkheid om bij ons oude metalen in te leveren.

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Onze containerservice biedt uitkomst! Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oude metalen ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval zowel voor particulieren als voor onze zakelijke klanten. Wanneer u op werkdagen een container besteld, kan deze binnen 24u bij u worden geleverd. Vandaag nog een container bestellen? Neem hier contact met ons op.