Skip to main content

Oude elektromotoren prijs

Wilt u een oude elektromotor inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw oude elektromotoren.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Oude elektromotoren prijs

Een elektromotor is, zoals de naam al aangeeft, een motor die werkt op elektriciteit. De motor zet elektrische energie om in mechanische energie. Dat wil zeggen: beweging en warmte. Er zijn veel verschillende soorten elektromotoren. Van elektromotoren die gebruikt worden in wasmachines tot industriële machines. Het koper in deze oude elektromotoren is een belangrijke grondstof en dan ook geld waard. Wilt u weten wat uw oude elektromotoren waard zijn? De meest recente oude elektromotoren prijs vraagt u snel en eenvoudig bij Van Leeuwen Metaalrecycling op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier helpen wij u graag. Wanneer u een foto meestuurt kunnen wij bovendien de kwaliteit beter inschatten.

Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een goede prijs voor uw aluminium. De aluminium prijs vraagt u snel en eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier weet u vandaag nog wat uw aluminium waard is.

Stuurt u een foto mee?

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Oude elektromotoren inleveren

De waarde van de elektromotor wordt bepaald door de hoeveelheid koper die in de electromotor is verwerkt. De oude metaalprijzen, waaronder koper, worden dagelijks bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen zoals koper schaarser zijn, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Daarnaast draagt recyclen van grondstoffen bij aan een beter milieu, gezien er geen nieuwe grondstoffen worden aangeboord. Benieuwd naar de oude elektromotoren prijs? Lever uw oude elektromotor bij ons in! U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).

Over de Van Leeuwen Recycling Groep

Sinds 1967 zijn wij voor zowel de zakelijke markt, particulieren als de zelfstandig ondernemer de duurzame specialist op het gebied van metaal en afvalrecycling in de regio Rotterdam. Opgericht door (groot)vader Bep van Leeuwen verwerken wij nu ruim vijftig jaar afval, oude metalen, accu’s en elektromotoren. Ook demonteren en ontmantelen wij tank-, cool- en dry containers en vernietigen wij restpartijen.

Beschikt u over een grote partij oude elektromotoren of oude metalen? Onze containerservice biedt u de mogelijkheid uw oude metalen op eenvoudig wijze bij ons in te leveren. Wanneer u op werkdagen een container bij ons besteld, is deze de volgende dag al bij u op locatie geleverd!