Skip to main content

PVC kabel prijs

Wilt u weten wat de pvc kabel prijs is in Rotterdam en omstreken?
Van Leeuwen Metaal Recycling verwerkt uw oude pvc kabels op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

PVC kabel prijs

Wilt u weten wat de pvc kabel prijs is in Rotterdam en omstreken? Van Leeuwen Metaal Recycling verwerkt oude pvc kabels op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier. Veel kabels bevatten een combinatie van verschillende materialen. Onze kabelrecycling ziet op bijna alle soort elektriciteitskabels, datakabels, grondkabels, aluminium kabels en pvc kabels. Benieuwd naar de pvc kabel prijs? De meest recente pvc kabel prijs vraagt u eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier helpen wij u snel.

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Oude kabels inleveren?

Afhankelijk van de inhoud van uw pvc kabel bepalen wij de inkoopprijs. De inhoud van uw draad of kabel kan bijvoorbeeld van aluminium of koper zijn. Benieuwd naar de pvc kabel prijs? Bel ons of kom bij ons langs. Wij kunnen bepalen wat bijvoorbeeld het percentage aan koper in uw kabel of draad is. We rekenen met de actuele ijzer, koper- en metaalprijzen. Deze prijzen worden dagelijks bepaald door vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaan de oud ijzer- en koper prijs omhoog en omgekeerd. De metaalprijzen wisselen dus van dag tot dag en dit is weer van invloed op de pvc kabel prijs. Wij betalen de pvc kabel prijs contant of per bank aan u uit. In geval van contante betaling registreren wij uw naam, adres en woonplaats. Dit is sinds 1 januari 2013 verplicht. In geval uw pvc kabel koperdraad bevat, moeten wij u vragen zich te legitimeren.

Over Van Leeuwen Metaal Recycling

Sinds 1967 zijn wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren de duurzame specialist op het gebied van metaal recycling in Rotterdam en omstreken. Opgericht door (groot)vader Bep van Leeuwen verwerken wij nu ruim vijftig jaar professioneel en efficiënt oude kabels, koper, zink, lood of andere oude metalen. Uitgerust met moderne faciliteiten sorteren wij uw metalen en beoordelen deze op kwaliteit. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een bloeiend bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Van Leeuwen Metaal Recycling is goed bereikbaar en iedere werkdag geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07.30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).