Skip to main content

RVS prijs

Wilt u een partij roestvrij staal inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw RVS.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

RVS prijs

Rvs staat bekend als roestvast of roestvrij staal. Roestvast staal is een legering van voornamelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. De hoeveelheid koolstof bepaalt de hardheid van het staal. Er moet minimaal 12 procent chroom en maximaal 1,2 procent koolstof aanwezig zijn om van rvs te mogen spreken. Bent u benieuwd naar de RVS prijs? De prijzen van rvs wordt dagelijks vastgesteld. Metaalprijzen worden namelijk bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen steeds schaarser worden, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Naast de vergoeding die u ontvangt voor het inleveren van rvs is recyclen beter voor het milieu. De behoefte aan het winnen van ruwe grondstoffen neemt immers af.

Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een hoge vergoeding voor uw rvs. De rvs prijst vraagt u eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier verneemt u vandaag nog de actuele rvs prijs!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

RVS Recyclen

Rvs kan oneindig vaak worden gerecycled. De materiaalkwaliteit blijft behouden. Voorbeelden van producten die van rvs zijn en die u bij ons kunt inleveren zijn afsluiters, buizen, roestvrijstalen aanrechtbladen, bouten, moeren en plaats draaisels. Wilt u rvs inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u professioneel en deskundig. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen iedere werkdag van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) bij ons terecht. Op zaterdag zijn wij geopend van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30).

Wanneer u bij ons binnenkomt, sorteren wij de oude metalen en worden ze gewogen. Vervolgens wordt de kwaliteit bepaald. De rvs prijs wordt contant of per bank aan u betaald. Bij de contante inkoop van oude metalen zijn wij overigens sinds 1 januari 2013 verplicht om uw naam, adres en woonplaats te registeren. Bent u benieuwd naar de rvs prijs? Bel of app ons vandaag nog!

RVS Inleveren

Wilt u rvs inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van rvs en overige oude metalen. Naast rvs kunt u onder andere ook met oud ijzer, koper, messing, brons en aluminium bij ons terecht. Na de noodzakelijke voorbewerking worden alle metalen door ons naar eindverwerkers vervoerd, waar deze verder worden gerecycled.

Wilt u een grote partij rvs of andere oude metalen bij ons inleveren? Onze containerservice biedt uitkomst! Wij beschikken over containers van verschillende formaten geschikt voor oude metalen, afval en sloopresten. Vandaag online besteld is morgen de juiste container bij u op locatie.