Skip to main content

Staal prijs

Wilt u een partij staal inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw staal.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Staal prijs

Bent u benieuwd naar de actuele staal prijs? Lever uw staal in bij Van Leeuwen Metaal Recycling en ontvang een hoge restwaarde vergoeding voor uw oude staal. Wij zamelen oude metalen, waaronder staal in en bewerken deze zodat ze verder kunnen worden gerecycled. Recycling van oude metalen is belangrijk omdat het beroep op primaire grondstoffen hierdoor kleiner wordt. Nieuw staal kan volledig uit schroot worden vervaardigd. Demonteren en recyclen van staal is niet alleen milieuvriendelijker, ook economisch gezien is dit verstandig. Staal heeft namelijk een hoge restwaarde. Wilt u weten wat uw staal waard is? Bel of stuur ons een bericht via het prijsaanvraag formulier en kom vandaag nog de actuele staalprijs te weten.

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Uw staal inleveren

Recycling van staal staat voor het inzetten van gebruikt staal bij de productie van nieuw staal. Een stalen vloerbalk of een stalen buitenplaat wordt tot nieuw staal vervaardigd. Beschikt u over oud staal? Dan bent u bij Van Leeuwen Metaal Recycling u aan goede adres voor een snelle en milieuvriendelijke verwerking hiervan. Wij verwerken oude metalen voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Uw staal wordt bij binnenkomst gesorteerd, gewogen en op kwaliteit beoordeeld. U ontvangt de staal prijs contant of per bankrekening betaald. Benieuwd wat uw staal waard is of beschikt u over een grote partij? Neem contact met ons op!

In geval van contante inkoop zijn wij sinds 1 januari 2013 verplicht om uw naam, adres en woonplaats te noteren.

Recycling diensten

Wilt u staal of andere oude metalen laten recyclen door Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u deskundig en professioneel. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07.30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Naast recycling van staal, aluminium en andere oude metalen, recyclen wij ook afval, en demonteren en ontmantelen wij cool-, dry- en tankcontainers. Of het nu gaat om afval of oude metalen, wij verwerken alles op de meest milieuvriendelijke en verantwoorde manier. Zo weet u zeker dat alles duurzaam wordt vernietigd en gerecycled. Benieuwd naar onze diensten of de actuele staal prijs? Bel direct!