Skip to main content

Titanium prijs

Wilt u een partij titanium inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw titanium.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Titanium prijs

Titanium is een sterke staalsoort. Het is licht, corrosiebestendig en kan goed tegen extreme temperatuurschommelingen. Legeringen met titanium worden dan ook veel gebruikt bij de constructie van vliegtuigen en raketten. Ook wordt het veel gebruikt in fietsen, golfclubs en brilmonturen Dit omdat titanium sterk en anti-allergeen is en goed kan worden bewerkt. Heeft u producten die titanium bevatten en wilt u deze recyclen? Neem contact met ons op om te vragen welke producten u bij ons kunt inleveren?

De oud titanium prijs, kortom de vergoeding die u voor uw oude titanium ontvangt, wordt bepaald door vraag en aanbod. Doordat grondstoffen waaronder titanium steeds schaarser worden, zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Bij Van Leeuwen Metaalrecycling in Rotterdam ontvangt u dan ook een hoge vergoeding voor uw titanium. De oud titanium prijs vraagt u eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier verneemt u vandaag nog de actuele titanium prijs!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Hoe werkt titanium inleveren?

Wanneer u oud titanium inlevert wordt dit eerst door middel van een detectiepoort gecontroleerd op radioactiviteit. Vervolgens wordt de partij titanium gesorteerd, gewogen en beoordeeld op kwaliteit. Wij zijn uitgerust met moderne faciliteiten om zowel schroot als oude metalen te bewerken. Leeuwen Metaal Recycling beschikt over alle benodigde vergunningen om titanium en andere oude metalen waaronder koper, ijzer en lood verantwoord en milieuvriendelijk te verwerken. U ontvangt de restwaarde vergoeding per bank of contant betaald. In geval van contante betaling zijn wij sinds 1 januari 2013 verplicht uw naam, adres en woonplaats te noteren.

Titanium inleveren Rotterdam

Wilt u titanium inleveren in Rotterdam? Van Leeuwen Metaal Recycling is gevestigd in Rotterdam Zuid en goed bereikbaar. Wij zijn er voor zowel de zakelijke markt, zelfstandig ondernemer en particuliere klant. U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en ook op zaterdag zijn wij geopend van 07:30-14:00 (gesloten van 12.00-12.30). Benieuwd wat u titanium waard is? Bel of mail ons voor de actuele titanium prijs!

Beschikt u over een grote partij oude metalen en wilt u deze op eenvoudige wijze bij ons aanleveren? Maakt u dan gebruik van onze containerservice. Bestel vandaag nog een container en deze is binnen 24u bij u op locatie geplaatst!