Skip to main content

Zink prijs

Wilt u een partij zink inleveren?
Bij Van Leeuwen Metaalrecycling bent aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en een goede prijs voor uw zink.

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Zink prijs

Zink is na staal, aluminium en koper het meestgebruikte metaal wereldwijd. Het wordt veel gebruikt in de industrie in legeringen. Zink beschermt staal tegen corrosie. Daarnaast wordt zink veel gebruikt voor het waterdicht maken van daken en goten. Ook wordt het blauwwitte metaal gebruikt als grondstof voor verf en batterijen. Wilt u weten wat de zink prijs is? De prijs voor oude metalen zoals oud ijzer, koper en zink worden dagelijks bepaald door vraag en aanbod. Door de toegenomen vraag naar grondstoffen en het steeds schaarser wordende aanbod zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen.

Bij Van Leeuwen Metaal Recycling in Rotterdam ontvangt u een hoge vergoeding voor uw zink. De zink prijs vraagt u snel en eenvoudig bij ons op. Telefonisch of via het prijsaanvraag formulier verneemt u vandaag nog de actuele zink prijs. Stuurt u een foto mee? Dit maakt de prijs bepalen vele malen makkelijker!

Prijs aanvragenBel 088-283 94 00

Recycling van Zink

Zink is een goed recyclebaar metaal. Het wordt in de bouw veel toegepast ter bescherming van staal. Hier komt dan ook de term “verzinken” vandaan. Voorbeelden van producten met zink die u bij ons kunt inleveren zijn dakgoten en ballast. Benieuwd naar de actuele zink prijs?

Naast de hoge restwaarde vergoeding die u van ons ontvangt, is het vanwege de toenemende schaarste aan grondstoffen belangrijk zink te recyclen. Dit is beter voor het milieu omdat de directe noodzaak tot het winnen van nieuwe grondstoffen afneemt. Oude metalen worden immers recycled voor hergebruik. Recycling van zink resulteert dus niet alleen in een hoge vergoeding voor u of uw bedrijf maar is ook beter voor het milieu. Wilt u zink inleveren? Bel of app ons vandaag nog!

Zink inleveren

Zink is onder andere te vinden in dakbedekking en wordt dus veel gebruikt ter bescherming van staal. Wilt u zink inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij helpen u deskundig en snel. U kunt iedere werkdag bij ons terecht van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Heeft u grote hoeveelheden zink en zoekt u naar een eenvoudige wijze om dit bij ons in te leveren? Onze containerservice biedt uitkomst! Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oud ijzer en zink ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval zowel voor particulieren als voor onze zakelijke klanten. Wanneer u op werkdagen een container besteld, kan deze binnen 24u bij u worden geleverd. Vandaag nog een container bestellen?