Skip to main content

Over ons

De Van Leeuwen Recycling Groep is in 1967 door (groot)vader Bep van Leeuwen opgericht.
In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een bloeiend bedrijf, nationaal en internationaal.

Direct container aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Over ons

De Van Leeuwen Recycling Groep is in 1967 door (groot)vader Bep van Leeuwen opgericht. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een bloeiend bedrijf, nationaal en internationaal. Wij bieden zowel de zakelijke markt, zelfstandig ondernemers als particulieren de mogelijkheid om oude metalen bij ons in te leveren. Uitgerust met moderne faciliteiten staan wij garant voor een snelle zakelijke afwikkeling en bieden wij een hoge restwaarde vergoeding.

Metaalrecycling

Vanwege de toenemende schaarste aan grondstoffen wordt het steeds belangrijker oude metalen waaronder koper, ijzer, aluminium en staal te recyclen. Wanneer u uw oude metalen bij ons inlevert worden deze eerst door middel van een detectiepoort gecontroleerd op radioactiviteit. Vervolgens worden alle oude metalen gesorteerd, gewogen en op kwaliteit beoordeeld. Na de noodzakelijke voorbewerking worden alle metalen naar eindverwerkers vervoerd. Hierna kunnen ze voor verder recycling worden ingezet. Omdat er geen nieuwe grondstoffen worden gewonnen is recyclen beter voor het milieu.

Container huren zakelijkBel 088-283 94 00

Afvalrecycling en containerservice

Naast metaal recycling, houden wij ons ook bezig met de recycling van papier, karton, afval, demontage en ontmanteling van cool-,dry- en tankcontainers. Elk verwerkingstraject wordt geheel van A tot Z voor u verzorgd. Ook plaatsen wij tijdelijk of langdurig een of meerdere containers bij u op locatie tegen de beste prijs. We beschikken naast containers voor oude metalen ook over containers voor de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, hout en grof afval. Heeft u afvalstromen en wilt een specialist spreken? Wij denken graag met u mee voor een efficiënt recycleplan. Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark is ook vervoer zo geregeld.

Openingstijden

Wilt u oude metalen inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij zijn dagelijks geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07.30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Op zondag zijn wij gesloten. Heeft u vragen over de wijze waarop u uw oude metalen of afval kunt inleveren? Bel of mail ons gerust! Ons team helpt u graag. Wij bedienen zowel de zakelijke markt, zelfstandig ondernemers en particulieren.