Skip to main content

Schrootprijzen

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen of afval?
Wij plaatsen tijdelijk of langdurig een container bij u op locatie.

Direct aanvragen

Hoge restwaarde vergoeding

Gecertificeerde dienstverlening

Persoonlijk advies op maat

Uitgerust met moderne faciliteiten

Schrootprijzen

Schroot is de gangbare term voor metaalafval. Er wordt onderscheid gemaakt tussen schroot van ijzer en schroot van andere metalen zoals koper, aluminium, zink, lood en tin. Uiteraard kan schroot ook bestaan uit roestvast staal, messing of andere legeringen. Wilt u een partij schroot inleveren? Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van uw schroot. Sinds 1967 bedienen wij zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. We zijn hiermee de afgelopen vijftig jaar uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, nationaal en internationaal. Zoekt u een partij die uw schroot duurzaam en verantwoord verwerkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Afhankelijk van het materiaal waaruit het schroot bestaat, maken wij een berekening van uw restwaarde vergoeding. U ontvangt de schrootprijs per bank of contant uitbetaald, net wat uw voorkeur heeft. Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om bij de contante inkoop van oude metalen en schroot uw naam, adres en woonplaats te registreren. In geval uw schroot koper bevat, moeten wij u vragen zich te legitimeren.

Container huren zakelijkBel 088-283 94 00

Schroothandel

Wilt u een partij schroot inleveren? Dan bent u bij Van Leeuwen Metaalrecycling aan het juiste adres voor een vlotte afhandeling en goede prijs voor uw schroot. Onze locatie in Rotterdam Zuid is goed bereikbaar. Beschikt u over grote partijen schroot en wilt u gebruiken maken van onze containerservice? We plaatsen ook tijdelijk of langdurig containers bij u op locatie. Dit alles uiteraard tegen de beste prijs. Wanneer u op werkdagen een container besteld, kan deze binnen 24u bij u worden geleverd.

Schrootprijzen

Uw schroot wordt bij Van Leeuwen Metaal Recycling op duurzame en verantwoorde wijze verwerkt en door eindverwerkers verder gerecycled. Dit draagt bij aan een beter milieu. Door oude metalen te recyclen neemt de noodzaak tot nieuwe grondstofwinning af. Het winnen van grondstoffen heeft namelijk een enorme impact op het milieu. Recyclen levert u daarnaast een hoge restwaarde vergoeding op. Benieuwd wat uw schroot waard is?

We werken met de actuele schrootprijzen. Deze worden dagelijks vastgesteld op basis van vraag en aanbod. Door het genoemde toenemende tekort aan grondstoffen, zijn de prijzen de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Bel of mail ons direct voor een prijsindicatie van uw schroot. De prijs is uiteraard afhankelijk van de metaalsoort die uw schroot bevat.

Wilt u schroot inleveren bij Van Leeuwen Metaal Recycling? Wij zijn dagelijks geopend van 07.00-17.00 (gesloten van 12.30-13.00) en op zaterdag van 07:30-14.00 (gesloten van 12.00-12.30). Op zondag zijn wij gesloten. Heeft u vragen over de wijze waarop u uw oud ijzer of andere oude metalen kunt inleveren? Bel of mail ons gerust!